| Sonia diary | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pink`girl
Numarul mesajelor : 585 stilul tau : Cool Girl Puncte : 293 Monede : 2930 Data de inscriere : 26/04/2008
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 5:05 pm | |
| | |
|
| |
pink`girl
Numarul mesajelor : 585 stilul tau : Cool Girl Puncte : 293 Monede : 2930 Data de inscriere : 26/04/2008
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 5:18 pm | |
| Dear Diary
[right]Hei, mai stiti de pisica mea cu cei 2 pisicuti mici?Sunt asa de draguti?Am apucat pana la urma sa fac o poza cu ei.Sunt amandoi albi cu cateva dungi negre si se cam iau la cearta cateodata!Deci asa arata ele : Cea cu ochi deschisi e Miki si cealalta este Didi (Nu mai stiam ce nume sa pun si Anni le-am pus pe astea eu am pus numele doar lui Kitty) deci sunt niste dragute dar si nazdravane, manaanca aproape orice si mereu se urca pe mn.Am noroc ca pana acum de cate ori au stat pe mn cand scriam in jurnal nu l-au sfasiat
Ultima editare efectuata de catre pink`girl in Sam Mai 03, 2008 5:57 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 5:51 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre pink`girl in Sam Mai 03, 2008 5:57 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 5:57 pm | |
| Dear Diary Am o mica intrebare!Oare Alina si sora ei dc nu se muta in alt oras?Aceasta intrebare este ca un vis ale meu(sa plece).Este un vin implinit!Astazi am auzit ca Heiden vb cu fratele lui albert despre ele doua ca au plecat!Eu am ascultat pana ce am auzit ca le pare rau si atunci am intervenit si eu salutandu-i si intrebandu-i despre ce vb si atunci mi-au zis si mie inafara de partea aceea ca le pare rau !Si mi-a iesit foarte bn cea cu intalnirea in loc de ziua Alinei.Deci ma-m ales din nou cu o intalnire! | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 6:27 pm | |
| Dear Diary Astazi trebuie sa se intoarca mama si Anni!ce ghinion!macam a cam trecut pedeapsa mea si daca va afla Anni de mn ca voi dansa in spectacole pe tara sau pe judete va fi moarta de ciuda adora dansul!Acum sa spun si partile bune!Spectacolul va fi intr-o sala mare care are peste 5000 de locuri pentru oameni si eu sunt foarte emotionata si acum fac impreuna cu restul fetelor alese decoratiuni si verificam costumele sa fie curate pentru ca spectacolul este peste 3 zile Deabia astept!Dupa ce am terminat decoratiunile ne-am apucat din nou de repetitii si a fost super mai putin partea in care ma-m lovit!Ei acum ma mai si lovesc dar aricum nu ma-m lovit foarte tare | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 6:31 pm | |
| Dear Diary O nu!!!Noi fete se mutamaine la scoala:Dany si Comi!Sper sa nu fie increzute,... ca Alina si sora-sa!Ca daca sunt asa morrrrrrrr !Dar nu vrau nici sa se apropie foare mult de Heiden | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 6:36 pm | |
| Dear Diary
Astazi mi-am invitat toate prietenele mele l-a mine acasa inainte ca mama si Anni sa vina!dupa 5 minute dupa ce au plecat mama si Anni erau la usa! Apropo am o veste noua!Ma mut la o casa super tare!Tata mereu lucreaza la ea si va fi super:piscina... !Am un nou leptop ca sa pot intra pe ent si jurnalul meu secret va fi tinut bn la mn si voi scrie mereu | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 6:40 pm | |
| Dear Diary
Sunt super mega furioasa!Una din acele fete Dany s-a apropiat super mult de Heiden!Dar Heiden care ma place pe mn i-a zic "nu ma intereseaza decat Sonia alta fata nu, si oricum esti cam uratica" !ce misto!e super Heiden!Stie ce sa le spuna fetelor(unora) | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 6:45 pm | |
| | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 6:48 pm | |
| | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 7:02 pm | |
| | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 7:07 pm | |
| Dear Diary Tata intrece orice masura!Vrea ca casa noastra sa fie cat mai frumoasa!Va pune un balansoar, piscina cu am zis si nu mais tiu ce mai zicea. http://www.mobmiriam.com/balansoar.jpg dar macar va fi mai frumoasa!Sper sa nu-i mai vina si alte idei nebune ca asta | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 7:10 pm | |
| Dear Diary Heiden ma sunat si m-a intrebat daca merge bn cu casa!Iar dupaia a spus ca au venit verisoarele lui si a inchis.Dar tata mai are niste idei trasnite! Vra acum sa faca si alte prostii pe acolo cum ar fi un cort de 10m in curte si niste scaune care se pot intinde pentru piscina!OOO NUUUUU sper sa nu-i mai vina alte idei | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 7:16 pm | |
| Dear diary
Acum cateva min vb cu prietenele mele si merg cu sorina la mall pentru a lua cate ceva Ma-m intors jurnalule si a fost super mi-am luat niste parfumuri, reviste de moda, haine, rochii, fuste, maieuri, pantofi si multe altele | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 7:59 pm | |
| Dear Diary
Tata acum a pus si o fantana!nu am poze cu fantana pe care vrea sa o puna dar am sa o pun1 !casa e aproape gata dar tata vrea sa faca un coltisor pentru cele 2 pisicute si pisica cea mare in care sa fie soricei falsi si ppagali zburatori falsi(cu telecomanda controlati) si va fi super!Cateodata ideile tatei trasnite sunt bune dar doar cateodata!Apropo de ideile tatei si-a luat masina tata super masina | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 8:22 pm | |
| Dear Diary Ufff!Nu pot sa cred! Heiden e plecat din oras 1 zi! ce ma fac?Nu pot sa stau o zi fara sa-l va sau sa-i vorbesc!ma duc sa verific posta Am verificat-o si ghiciti:am primi tun bilet de la Heiden:Sonia sa nu-ti fsci griji ,stau doar 1 zi uite o poza cu mine ca sa nu ma uiti :hugs & Kisses: E cel mai dragut dintre toti baieti!Si sa nu uit!Acum sunt la casa cea noua!e la fel ca in imagine !Ador casa aia dar nu ami mult ca Heiden | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 03, 2008 8:41 pm | |
| dear DIary Am vb cu CHelia la Tel dar si ea se plictiseste la fel de rau ca mn!Ghinionul meu ca-i noapte si nu pot face o baie dar ma duc cu tata la restaurant si cu mama si Anni.Oare ce face Heiden acum? | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 05, 2008 5:30 pm | |
| Dear Diary
Sall jurnalule!Scz ca nu am mai scris dar ma-m mutat cu toate lucrurile in noua casa si nu am mai avut timp!E super!Am invitat toti colegii mei inafara de cele noi venite si ne-am distrat super tare.Si apropo Heiden s-a intors !E super tare . | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 05, 2008 5:32 pm | |
| Dear DIary Astazi a fost primul dans al meu de la spectacol! A fost super!A fost minunat!Eu am dansat cel mai bine dintre toate(si Chelia sa nu uit).Noi doua am fost pe primul loc! Am uitat sa va spun ca este si cu note pe care le-am dat juriul si eu cu Chelia am loat doar 10!Yupppyy | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 05, 2008 6:00 pm | |
| Dear Diary Ma-m intors de la mall cu prietenele mele defapt cu miki si acum am dat de mancare pisicilor si as face o baie-n piscina dar afaraa ploua!ce pacat e asa de frig si de urat afara!Apropo sa nu uit ne-am prins ploaia pe drum si am gasit un caine foarte dragut arata cam asa http://www.hickerphoto.com/data/media/65/husky.jpg si la-m pozat ca sa vi-l arata pentru ca nu-l puteam lua acasa ca aveam pisicile dar l-a luat Miki .Nu-l puteam lasa acolo | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 05, 2008 6:02 pm | |
| Dear DIary Ma plictisesc asa de mult si nu mai stiu ce sa mai fac!Urasc un singur lucru!Atunci cand Heiden pleca si cred ca ar mai fi unul:Cand pisicile mele imi ia jurnalul si-l arunca in fata lui Anni sau in fata mamei .Imi vine sa le omorrrrr.Ce ma enerveaza pisicile astea cateodata,nu se poate .Ce ghinion ca am pisicile astea neastamparate dar sunt si dragute cateodata | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 05, 2008 6:05 pm | |
| Dear Diary Am cautat in toata casa pisicile si am gasit-o pe ce-a mare si unul mic!NUuuuuuuuu!Nu pot sa cred!Imi lipseste un pui!Trebuie sa-l gasesc!Oare unde o fi?Poate este prin curte dar la-m cautat si tot nu este!Oare dc a plecat? | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 05, 2008 6:11 pm | |
| Dear Diary
Am mai cautat atent peste tot dar nu e!Dar sa vedeti si voi unde era!Nu ca la-m gasit dar s-a intors la mn cu un jurnal.Ghiciti al cui era.Era al lui Anni pentru ca ia-m vazut numele pe coperta!Deci sa vedeti si voi ce a scris: "Astazi sora mea a fost pedepsita .Yuuuppyy,am scapat de ea o luna." "Astazi ma-m indragostit de noul meu coleg din clasa, il iubesc, darnu trebuie sa afle nimeni maia les mama si Sonya Trebuie sa am grija de jurnal", am prins-o de data asta pe Anni cu iubirea ei .O sa fie si ea pedepsita chiar mai rau pentru ca-mi arata mie despre iubitii mei si despre ai ei nu vb.Ce enervanta | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 05, 2008 6:23 pm | |
| Dear Diary
Nu pot sa cred ca nu a inteles nmimeni ce am vb despre noul coleg, deci mai repet odata Nu era vbcde noul coleg al meu, doamne, nu la-s lasa pe Heiden petru nik in lume.Era vb despre jurnalul lui Annni acela la care am pus "..." asta am gasit in jurnalul ei Si apropo e pedepsita 3 luni la spalat vase in bucatarie si nu are voie sa iasa din casa .Am scvapat de ea | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 05, 2008 6:36 pm | |
| Dear Diary Astazi la scoala a fost super doar ca afara ploua in continuarea si nu putem face nik!Maine avem un examen la mate si nush nik!Trebuie sa ma duc sa invat!Nu prea am chef deloc de invatat dar nu am ce face.Asta-i scoala si trebuie sa iau nota buna ca altfel nu mai am voie sa ies cu prietenii si va trebui sa stau in casa sa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sonia diary | |
| |
|
| |
| Sonia diary | |
|