| Sonia diary | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pink`girl
Numarul mesajelor : 585 stilul tau : Cool Girl Puncte : 293 Monede : 2930 Data de inscriere : 26/04/2008
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 10, 2008 10:11 am | |
| dear diary
Astazi am vorbit la telefon cu Chely si a ajuns si ea in Bulgaria dar ma-m uitat toata ziua dupa ea si nicio urma nici de ea nici de baieti si de familiile baietilor .Am sa mai caut si maine astazi(acum) mergem la o plimbare. | |
|
| |
pink`girl
Numarul mesajelor : 585 stilul tau : Cool Girl Puncte : 293 Monede : 2930 Data de inscriere : 26/04/2008
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 10, 2008 10:13 am | |
| | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Lun Mai 12, 2008 3:16 pm | |
| | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Mier Mai 21, 2008 12:59 pm | |
| Dear Diary
Imi pare rau ca nu am mai scris in jurnal dar nu am mai avut timp pentru ca defapt nu la-m mai gasit.Am plecat din Bulgaria(suntem in Italia acum) si pe drum am vrut sa scriu ceva dar nu la-m gasit.La inceput ma-m intristat pentru ca acolo erau toate intamplarile mele bune si mai putin bune si eu le pierdusem. .Dar pana la urma la-m gasit in bagajele Andrei dar ea defapt nu stia nik.Oare cine l-a pus??Am sa gasesc eu vinovatul dar mai tarziu ca ma duc la o plimbare cu Lavinia, Andra si Anni.Apropo de Lavinia si Andra:noi stam la ele acasa pentru ca ele aici in Italia locuiesc | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Sam Mai 24, 2008 8:55 pm | |
| Dear Diary Astazi este ultima mea zi in care stau aici.Ma-m distrat si-mi pare rau sa plec mai ales ca plec fara verisoarele mele pentru ca ele raman(aici e casa lor).Deabia astept sa-mi revad toti prietenii din Bucuresti | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Mar Mai 27, 2008 7:39 pm | |
| Dear DIary
Niste mici noutati pe care nu le-am spus...dupa intoarcerea mea din Italia am primit o petrecere surpriza...un bit nou Den se pare ca o iubeste pe Chely dar ea nu-l baga-n seama...o fata noua Madalyna(prietena de-a lui Chely) care se pare ca-l place pe Den care nici nu cred ca a observat-o...ce incurcatura cu dragostea asta...cam atata...mai revin... | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Mar Mai 27, 2008 8:05 pm | |
| Dear Diary
O noua problema...cred ca urmeaza o despartire dureroasa...din cauza unui nou venit...toata ziua se tine de Chely...si ea nu este singura...Madalyna l-a lasat pe Den dar acum nu-l lasa pe Heiden...ce ma pot face...cum pot rezolva asta...am niste idei...maine avem examen la matematica...avem multe de repetat si de invatat...ma duc la ea sa o scot la plimbare(eu am invatat)...si asa nu o sa aiba timp sa invete...va pica examenul...si va ramane corigenta...hahaha...e sfarsitul anului...sunt examenele finale | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Mier Mai 28, 2008 6:46 pm | |
| Dear Diary Astazi a fost o zi libera fara scoala dar a fost trista .Nu pot sa cred ca Heiden m-a tradat.Chely l-a vazut pe el cu Madalyn asa ca totul este pierdut.Tot ce era intre mine si Heiden este pierdut...chiar nu stiam ca poate face asta:468636:...nu vreau sa-l las asa pentru ca la-m iubit mult dar ii voi spune in fata totul | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Mier Mai 28, 2008 7:16 pm | |
| Dear Diary
Nu mai suport!!!Ia-m spus lui Heiden despre asta exact in fata lui Madalyn si dupa ce a auzit ea chiar s-a bucurat.El a incercat sa ma faca sa-l cred ca nu o place dar eu nu la-m crezut...vin putin mai tazriu pentru ca-mi suna telefonul | |
|
| |
pink`girl
| Subiect: Re: Sonia diary Mier Mai 28, 2008 7:20 pm | |
| Dear Diary
Sunt super Happy,la-m vazut in parc pe Heiden certandu-se cu Madalyn pentru ca din cauza ei,el m-a pierdut pe mine...cand am auzit am luat-o la fuga si la-m imbratisat + un sarut ...e cel mai bun baiat din lume Apropo la tel era CHely si mi-a zis ca s-a certat u Albert pentru ca el credea ca ea il place pe Den...ce ghinion...poate-l convinge Heiden ca nu este adevarat | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sonia diary | |
| |
|
| |
| Sonia diary | |
|